Pannkaksflingor
Glutenfria pannkaksflingor De här glutenfria minipannkakorna passar perfekt som lyxig frukost tillsammans med valfri yoghurt, bär och andra goda tillbehör. Välj växtbaserat yoghurt i receptet för vegansk version.
Servings 4 port
Ingredients
- 350 g Annas mellismix
- 0,75 dl olja
- 3 dl yoghurt*
- 1,5 dl socker*
- smör* (till stekning)
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
- Rör samman ingredienserna till en slät och riktigt tjock smet.
- Klicka upp och platta ut smeten till riktigt små puckar/flingor i en stekpanna på medelvärme. Använder du en teflonpanna behövs inget matfett men i gjutjärn kan det behövas.
- Grädda i några minuter tills puckarna/flingorna har fått fin färg på undersidan. Vänd dem sedan om och stek några minuter till.
- Servera med exempelvis yoghurt och bär.