Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Cookiecups

Krispiga cookies med seg mitt fyllda med krämig choklad. Det är är verkligen fest för smaklökarna! Receptet är naturligt glutenfritt utan vetestärkelse. Välj mjölkfria mejerialternativ och sockerfri sötning så funkar dem för de allra flesta!
Cuisine Annas Basmix
Total Time 1 hour
Servings 42
Author Anna Winér

Ingredients

  • 220 g smör*
  • 2,75 dl socker*
  • 0,5 tsk salt
  • 0,75 dl mjölk*
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 350 g Annas basmix

Fyllning:

  • 200 g choklad*
  • 100 g mjölk*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa matfett, socker och salt till en fluffig och vit smet.
  • Tillsätt mjölk och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
  • Blanda i mjölmixen blandat med bakpulver med en slickepott.
  • Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
  • Ta ut bollarna och lägg dem i små stadiga muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
  • Gör en grop i mitten med t.ex handtaget på en kavel medan de fortfarande är varma. Låt svalna.

Fyllning:

  • Värm mjölken och smält ner chokladen till en slät kräm.
  • Fördela krämen i groparna på kakorna. Låt stelna i rumstemperatur.
Print Recipe