Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Brasmuffins

Glutenfria festmuffins
Festliga muffins som gör sig perfekt till valborg, som sommardessert efter grillningen eller som en mysig fika då vinden viner utanför fönsterna i höst.  Receptet är glutenfritt och även veganskt och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Cuisine Annas Mjukismix
Cook Time 30 minutes
Servings 8 muffins
Author Anna Winér

Ingredients

  • 75 g smör*
  • 1 dl socker*
  • 1,25 dl mjölk*
  • 110 g Annas mjukismix

Frosting:

  • 100 g färskost*
  • 4,5 msk grädde*
  • 4 tsk socker*
  • Livsmedelsfärg
  • Salta pinnar (glutenfria)
  • Marshmallows*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa smör och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en tjock smet med en stavmixer.
  • Häll ner de torra ingredienserna i vätskan och blanda väl.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Håll uppsikt och känn med en sticka.
  • Låt svalna på galler.

Frosting:

  • Mixa färskost, grädde och socker krämigt med en stavmixer eller elvisp.
  • Droppa i livsmedelsfärg och blanda med stora tag så frostingen förblir spräcklig.
  • Bred frostingen på de svala muffinsen. Toppa med exempelvis salta pinnar och marshmallows.
Print Recipe