Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Brownie med chokladtopping

Enkel glutenfri brownie
Den här enkla brownien med chokladganache är en riktig fullträff för alla som gillar choklad. Receptet är glutenfritt och utan tillsatt socker med sötning som ersätter socker 1:1. Med växtbaserade ingredienser blir den även vegansk.
Cuisine Annas Mjukismix
Cook Time 1 hour
Servings 30 rutor
Author Anna Winér

Ingredients

  • 240 g smör*
  • 3 dl socker*
  • 4 dl mjölk*
  • 350 g Annas mjukismix
  • 0,75 dl kakao

Chokladganache:

  • 400 g choklad*
  • 2 dl grädde*

*Välj växtbaserade eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa ihop till en tjock och slät smet med en stavmixer.
  • Bred ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper som är ca 25,5×35,5 cm stor.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Övergrädda inte, då kan kakan bli seg.

Chokladganache:

  • Smält samman choklad och grädde till ganachen.
  • Bred ganachen över kakan. Toppa gärna med flingsalt vid servering.
Print Recipe