Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Cookies

Cookies på 30 minuter
Mumsiga cookies med härligt många chokladbitar är alltid poppis. Dessa är både glutenfria samt veganska/mjölkfria och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 20 minutes
Servings 42 cookies
Author Anna Winér

Ingredients

  • 220 gram smör*
  • 2,75 dl socker*
  • 0,5 tsk salt
  • 0,75 dl mjölk*
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 350 g Annas basmix
  • 220 g chokladknappar*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa smör, socker och salt till en fluffig smet.
  • Tillsätt mjölken och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
  • Blanda i mjölmixen blandat med bakpulver med en slickepott. 
  • Vänd även ner ca 150 gram av chokladknapparna.
  • Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
  • Ta ut bollarna och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader. 
  • Strö resterande choklad över kakorna medan de är varma. Låt sedan kakorna svalna helt på plåtarna.
Print Recipe