Cookies
Cookies på 30 minuterMumsiga cookies med härligt många chokladbitar är alltid poppis. Dessa är både glutenfria samt veganska/mjölkfria och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Servings 42 cookies
Ingredients
- 220 gram smör*
- 2,75 dl socker*
- 0,5 tsk salt
- 0,75 dl mjölk*
- 1,5 tsk bakpulver
- 350 g Annas basmix
- 220 g chokladknappar*
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
- Vispa smör, socker och salt till en fluffig smet.
- Tillsätt mjölken och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
- Blanda i mjölmixen blandat med bakpulver med en slickepott.
- Vänd även ner ca 150 gram av chokladknapparna.
- Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
- Ta ut bollarna och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
- Strö resterande choklad över kakorna medan de är varma. Låt sedan kakorna svalna helt på plåtarna.