Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pannkakor

Glutenfria och enkla pannkakor
Med Annas mellismix är det enkelt att baka glutenfria pannkakor utan både ägg och mjölk!
Ha tålamod när du steker pannkakorna så att de håller ihop väl innan du vänder dem. De ska ha fått fin färg på undersidan och vara lite krispiga i kanten.
Cuisine Annas Mellismix
Cook Time 30 minutes
Servings 15 pannkakor
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas mellismix
  • 1,5 dl olja eller smält smör*
  • 1 l vatten
  • ev. 2 msk socker*  (för sötare version)
  •  smör* (till stekning)

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa ihop ingredienserna till en slät smet. Låt sedan smeten svälla i 10 minuter.
  • Häll 1 dl smet i en panna på medelhög värme. Steker du i teflonpanna behövs det inget matfett. Använder du gjutjärn behövs det matfett. Luta pannan åt olika håll så att smeten flyter ut ordentligt.
  • Grädda pannkakan i några minuter tills den är krispig i kanten och har fått fin färg på undersidan. Vänd pannkakan och stek en till två minuter till.
Print Recipe