Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Fluffiga frallor

Glutenfria fluffiga frallor
De här enkla frallorna blir riktigt fluffiga och härliga! Tack vare Annas brödmix är de både naturligt glutenfria, mjölkfria och äggfria. Använder du en helt sockerfri sirap kommer inte jästen utvecklas lika mycket som med klassisk sirap, agavesirap med flera.
Cuisine Annas Brödmix
Cook Time 2 hours
Servings 8 frallor

Ingredients

  • 350 g Annas brödmix
  • 9 g blå torrjäst (1 msk)
  • 30 g psylliumhusk (3 msk)
  • 40 g sirap* (2 msk)
  • 5 dl varmt vatten (ca 37 grader)

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Blanda de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig.
  • Kombinera de båda blandningarna och arbeta degen i 10 minuter.
  • Fukta händerna och forma 8 frallor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  • Låt frallorna jäsa under plastfolie och bakduk i ca 1 timme.
  • Värm ugnen till 250 grader över- och undervärme eller 230 grader varmluft.
  • Baka frallorna tills de har en innertemperatur på 96 grader, ca 20 minuter med över- och undervärme och ca 15 minuter med varmluft.
  • Ta ut frallorna och låt dem svalna på galler.
Print Recipe