Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Jordnötscookies

Glutenfria cookies med jordnötssmör
De här enkla småkakorna med jordnötsfyllning är både naturligt glutenfria och äggfria. Välj även mjölkfritt smör och mandelmjölk samt sockerfri sötning så blir de veganska och utan tillsatt socker.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 40 minutes
Servings 40 cookies
Author Anna Winér

Ingredients

  • 2 dl jordnötssmör
  • 350 g Annas basmix
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 220 g smör*
  • 2,75 dl socker*
  • 0,75 dl mjölk*
  • 2 dl jordnötter

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Klicka upp jordnötssmör till ca 40 bollar på ett fat med bakplåtspapper och frys in.
  • Blanda mjölmix och bakpulver och ställ åt sidan.
  • Vispa smör och socker fluffigt och vitt. Tillsätt sedan mjölk och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
  • Vänd i de torra ingredienserna med en slickepott.
  • Forma ca 40 bollar av degen och placera en fryst jordnötsklick i mitten. Lägg kakorna på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
  • Ta ut bollarna och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
  • Toppa de ljumna kakorna med jordnötter.
Print Recipe