
Kärleksmums
Ingredients
- 240 g smör*
- 3 dl socker*
- 350 g Annas mjukismix
- 4 dl mjölk*
- 0,75 dl kakao
Glasyr:
- 6 dl florsocker*
- 6 msk smör* smält
- 6 msk kaffe kallt
- 1,5 msk kakao
- kokos
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
- Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
- Tillsätt övriga ingredienser och mixa ihop till en tjock och slät smet med en stavmixer.
- Bred ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper som är ca 25,5×35,5 cm stor.
- Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Övergrädda inte, då kan kakan bli seg.
Glasyr:
- Blanda ingredienserna till glasyren i en kastrull på medelvärme tills det är helt slätt.
- Fördela glasyren över den ljumna kakan och strö över kokos. Låt svalna.