Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kärleksmums

Enkla glutenfria kärleksmums
Nytt förbättrat recept!! Mjuk chokladkaka med glasyr och kokos är allt en god idé! Den här festliga kakan är både glutenfri och äggfri. Välj även mjölkfritt smör och sockerfri sötning (som ersätter 1:1) för vegansk och sockerfri version.
Cuisine Annas Mjukismix
Cook Time 50 minutes
Servings 30 rutor
Author Anna Winér

Ingredients

  • 240 g smör*
  • 3 dl socker*
  • 350 g Annas mjukismix
  • 4 dl mjölk*
  • 0,75 dl kakao

Glasyr:

  • 6 dl florsocker*
  • 6 msk smör* smält
  • 6 msk kaffe kallt
  • 1,5 msk kakao
  • kokos

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och mixa ihop till en tjock och slät smet med en stavmixer.
  • Bred ut smeten i en form klädd med bakplåtspapper som är ca 25,5×35,5 cm stor.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Övergrädda inte, då kan kakan bli seg.

Glasyr:

  • Blanda ingredienserna till glasyren i en kastrull på medelvärme tills det är helt slätt.
  • Fördela glasyren över den ljumna kakan och strö över kokos. Låt svalna.
Print Recipe