Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kärleksmumskladdkaka

Glutenfri kladdkaka med kärleksmumsglasyr
Här kombinerar vi två av de godaste bakverken: kladdkaka och kärleksmums! Receptet är glutenfritt samt veganskt och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserat smör samt sockerfri sötning som ersätter socker 1:1.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 45 minutes
Servings 18 bitar
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas basmix
  • 350 g smör*
  • 2,5 dl vatten
  • 7 dl socker*
  • 3 dl kakao

Topping:

  • 12 dl florsocker*
  • 12 msk smör* (smält)
  • 12 msk kallt kaffe
  • 3 msk kakao
  • 1,5 dl kokos

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Smält smöret i en stor kastrull.
  • Stäng av värmen och rör i övriga ingredienser till en slät smet.
  • Klä en form som är ca 25,5×35,5 cm med bakplåtspapper. Häll sedan ner smeten i formen.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter. Kakan ska vara kladdig i mitten och fast i kanterna.
  • Ta ut och låt svalna i rumstemperatur. Låt sedan stå i kylskåp i ca 1-2 timmar innan servering.

Topping:

  • Smält samman ingredienserna till toppingen till en helt slät smet. Bred ut toppingen över den kalla kladdkakan och strö slutligen på kokos.
Print Recipe