Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kladdkaksmuffins

Enkel kladdkaka i portionsstorlek
De här smarriga kladdkakorna bakar du enkelt och snabbt i muffinsformar. Välj gärna muffinsformar av silikonformar så är de enkla att lossna och servera som på bilden. Receptet är glutenfritt samt veganskt och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser. Som socker kan du välja valfri sötning i ströform som ersätter socker 1:1.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 30 minutes
Servings 36 muffins
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas basmix
  • 350 g smör*
  • 2,5 dl vatten
  • 7 dl socker*
  • 3 dl kakao

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Smält smöret i en stor kastrull.
  • Stäng av värmen och rör i övriga ingredienser till en slät smet.
  • Fördela smeten i muffinsformar, gärna av silikon.
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 15-20 minuter. Kakan ska vara kladdig i mitten och fast i kanterna.
  • Låt svalna innan servering. Ställ dem en stund i frysen om du vill lossna dem från silikonformarna. De går fint att spara i kylen men servera dem gärna rumstempererade.
Print Recipe