Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Kladdkaksmuffins med vit choklad

Vit kladdkaka i portionsstorlek
De här strålande kladdkakorna bakar du enkelt och snabbt i muffinsformar. Välj gärna muffinsformar av silikonformar så är de enkla att lossna och servera som på bilden. Receptet är glutenfritt samt mjölkfritt, äggfritt och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser. Som socker kan du välja valfri sötning i ströform som ersätter socker 1:1.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 1 hour
Servings 36
Author Anna Winér

Ingredients

  • 300 g smör*
  • 300 g vit choklad*
  • 3 dl grädde*
  • 6 dl socker*
  • 350 g Annas basmix
  • 1,5 tsk salt

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Smält smör, choklad, grädde och socker i en kastrull tills det är helt slätt.
  • Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en slät smet.
  • Fördela smeten i muffinsformar, gärna av silikon.
  • Grädda mitt i ugnen på 150 grader i ca 15-20 minuter. De ska vobbla i mitten men vara lite fastare i kanterna.
  • Låt svalna innan servering. Ställ dem en stund i frysen om du vill lossna dem från silikonformarna.
Print Recipe