Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Knäckebröd

Enkelt glutenfritt knäckebröd
Det här enkla knäckebrödet är naturligt glutenfritt, mjölkfritt, nötfritt och äggfritt. Välj även sockerfri sirap vid behov.
Cuisine Annas Brödmix
Cook Time 30 minutes
Servings 2 plåtar
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas brödmix
  • 1 msk brödkryddor
  • 1 dl sirap*
  • 3 dl vatten
  • Flingsalt

*Välj sockerfri eller vanlig sirap efter behov.

Instructions

  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
  • Blanda sirap med vatten och häll ner det i bunken med de torra ingredienserna. Blanda till en slät smet. Låt svälla i 20 minuter.
  • Klä en plåt med bakplåtspapper och bred ut hälften av smeten riktigt tunt. Strö flingsalt över.
  • Baka mitt i ugnen på 175 grader i ca 20-30 minuter beroende på knäckebrödets tjocklek. Ta ut knäckebrödet efter halva tiden och dela det i bitar samt vänd bitarna om. Grädda sedan sista tiden och håll uppsikt så att det inte bränns!
  • Upprepa med resten av smeten. Knäckebrödet blir hårt när det svalnar.
Print Recipe