Glutenfria vörtfrallor

Snabba frallor med vörtkrydda
De här fluffiga frallorna är både snabba och enkla att baka. Frallorna passar perfekt till frukost året runt men även som vörtbröd till jul. Självklart är de både naturligt glutenfria, mjölkfria, äggfria och utan tillsatt socker.
Cuisine Annas Brödmix
Cook Time 1 hour
Servings 10 frallor
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas brödmix
  • 1,5 msk glutenfri vörtkrydda
  • 4 dl yoghurt*
  • 3 msk sirap*

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
  • Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
  • Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25-30 minuter.
  • Låt frallorna svalna helt på galler.
Print Recipe