Morotsmuffins

Glutenfria morotsmuffins
Saftiga och mjuka morotsmuffins med kanel som både är enkla och snabba att baka! Med Annas basmix blir muffinsen både glutenfria och äggfria. Välj även växtbaserat smör och sockerfri sötning så passar de dem allra flesta.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 30 minutes
Servings 30 muffins
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas basmix
  • 3,75 dl socker*
  • 1,5 msk bakpulver
  • 3 tsk kanel
  • 4 finrivna morötter
  • 100 g smör*
  • 3,75 dl vatten

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
  • Smält smöret och blanda med vattnet och de rivna morötterna.
  • Blanda sedan i de torra ingredienserna.
  • Fördela smeten i muffinsformar.
  • Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter.
Print Recipe