Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pizzabullar

Glutenfria och enkla pizzabullar
Picknick eller snabbt mellanmål? Då är räddningen ett gäng pizzabullar! Toppa med familjens favoritingredienser och de kommer snabbt bli nya favoriter. Receptet är naturligt glutenfritt och växtbaserat.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 2 hours
Servings 16 bullar
Author Anna Winér

Ingredients

  • 100 g smält smör*
  • 3,25 dl vatten
  • 40 g jäst
  • 4 tsk psylliumhusk (13 g)
  • 1,5 tsk salt
  • 350 g Annas basmix

*Välj växtbaserat eller klassiskt smör efter behov.

Instructions

  • Värm smör och vatten till 37 grader och häll upp i en bunke.
  • Lös upp jästen i vätskan.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt även dem i vätskan.
  • Arbeta degen med degkrokar i 5 minuter.
  • Olja in händerna och arbetsbänken. Kavla/tryck ut degen till en rektangel.
  • Bred på valfri fyllning. Rulla ihop och skär i bitar.
  • Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa under plastfolie och bakduk i ca 80 minuter.
  • Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10 minuter.
  • Låt svalna på galler under bakduk.
Print Recipe