Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Cookiecups
Anna Winér
Krispiga cookies med seg mitt fyllda med krämig choklad. Det är är verkligen fest för smaklökarna! Receptet är naturligt glutenfritt utan vetestärkelse. Välj mjölkfria mejerialternativ och sockerfri sötning så funkar dem för de allra flesta!
Print Recipe
Pin Recipe
Total Time
1
hour
hr
Cuisine
Annas Basmix
Servings
42
Ingredients
220
g
smör*
2,75
dl
socker*
0,5
tsk
salt
0,75
dl
mjölk*
1,5
tsk
bakpulver
350
g
Annas basmix
Fyllning:
200
g
choklad*
100
g
mjölk*
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
Vispa matfett, socker och salt till en fluffig och vit smet.
Tillsätt mjölk och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
Blanda i mjölmixen blandat med bakpulver med en slickepott.
Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
Ta ut bollarna och lägg dem i små stadiga muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
Gör en grop i mitten med t.ex handtaget på en kavel medan de fortfarande är varma. Låt svalna.
Fyllning:
Värm mjölken och smält ner chokladen till en slät kräm.
Fördela krämen i groparna på kakorna. Låt stelna i rumstemperatur.
Keyword
cookie, cookies, Glutenfritt, Småkakor