Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Cookies
Anna Winér
Cookies på 30 minuter
Mumsiga cookies med härligt många chokladbitar är alltid poppis. Dessa är både glutenfria samt veganska/mjölkfria och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Kök
Annas Basmix
Portioner
42
cookies
Ingredienser
220
gram
smör*
2,75
dl
socker*
0,5
tsk
salt
0,75
dl
mjölk*
1,5
tsk
bakpulver
350
g
Annas basmix
220
g
chokladknappar*
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instruktioner
Vispa smör, socker och salt till en fluffig smet.
Tillsätt mjölken och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
Blanda i mjölmixen blandat med bakpulver med en slickepott.
Vänd även ner ca 150 gram av chokladknapparna.
Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
Ta ut bollarna och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
Strö resterande choklad över kakorna medan de är varma. Låt sedan kakorna svalna helt på plåtarna.
Keyword
Glutenfritt, Småkakor, Utan vitt socker, Vegan, Veganskt