Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Granola
Anna Winér
Hemgjord glutenfri granola
Den här krispiga granolan passar perfekt till frukost men även som topping på glass! Välj sockerfritt socker och växtbaseart smör så blir granolan både vegansk och utan tillsatt socker.
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Kök
Annas Basmix
Portioner
1
sats
Ingredienser
350
g
Annas basmix
4
msk
socker*
200
g
smör*
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instruktioner
Blanda mjölmix, socker och smör till en smuldeg i en matberedare.
Fördela smuldegen över en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Håll uppsikt!
Låt svalna, bryt i bitar och blanda eventuellt med valfri nötter, frön eller torkad frukt och bär.
Keyword
Glutenfritt, mellanmål, Utan vitt socker, Vegan, Veganskt