Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Morotsmuffins
Anna Winér
Glutenfria morotsmuffins
Saftiga morotsmuffins på 30 minuter är en riktig räddare till fikat! Muffinsen är glutenfria samt veganska och utan tillsatt socker om du även väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Print Recipe
Pin Recipe
Cook Time
30
minutes
mins
Cuisine
Annas Mjukismix
Servings
8
muffins
Ingredients
75
g
smör*
1
dl
socker*
1,25
dl
mjölk*
110
g
Annas mjukismix
1
msk
kanel
50
g
morötter
finrivna
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instructions
Vispa matfett och socker vitt och fluffigt.
Tillsätt övriga ingredienser (utom morötterna) och blanda med en stavmixer. Rör sedan i de rivna morötterna.
Fördela smeten i muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 25 minuter, känn med en sticka.
Låt muffinsen svalna på galler.
Keyword
Glutenfritt, Mjuka kakor, mjukakakor, Utan vitt socker, Vegan, Veganskt