Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Potatisfrallor
Anna Winér
Glutenfria frallor med potatis
3 ingredienser är allt som behövs för att baka de här matiga frallorna som både är naturligt glutenfria, äggfria, utan jäst, utan tillsatt socker och mjölkfria (om du väljer växtbaserad yoghurt).
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Tillagningstid
40
minuter
minuter
Kök
Annas Brödmix
Portioner
10
frallor
Ingredienser
350
g
Annas brödmix
4
dl
yoghurt*
4
dl
riven rå potatis
*Välj växtbaserad eller klassisk yoghurt efter behov.
Instruktioner
Blanda alla ingredienser i en bunke till en lös deg.
Klicka upp degen till frallor på en plåt med bakplåtspapper. Jämna till dem med en fuktad sked eller hand.
Grädde i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Känn med en provsticka, den ska vara helt torr.
Låt frallorna svalna helt på galler.
Keyword
Glutenfritt