Fluffiga glutenfria plättarTjocka och mumsiga plättar är alltid uppskattat! De här godingarna gör du snabbt och enkelt på bara 4 ingredienser. De är dessutom både glutenfria, äggfria och utan tillsatt socker. Välj även växtbaserad yoghurt för mjölkfria och veganska plättar.
*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.
Instruktioner
Rör samman ingredienserna till en slät och riktigt tjock smet.
Klicka upp och platta ut smeten till små plättar i en stekpanna på medelvärme. Använder du en teflonpanna behövs inget matfett men i gjutjärn kan det behövas.
Grädda i några minuter tills plättarna har fått fin färg på undersidan. Vänd dem sedan om och stek några minuter till.
Vänd eventuellt de färdiga plättarna i socker eller kanel.
Keyword Glutenfritt, pannkakor, Plättar, Utan vitt socker, Vegan, Veganskt