Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Saffranscookies med bär

Glutenfria cookies med saffran, vit choklad och bär
Krispiga kanter och segmjuk mitt gör de här kakorna riktigt härliga! Cookiesen är dessutom både glutenfria samt veganska/mjölkfria och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserade och sockerfria ingredienser.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 40 minutes
Servings 42 cookies
Author Anna Winér

Ingredients

  • 220 g smör*
  • 2,75 dl socker*
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 krm saffran
  • 0,75 dl mjölk*
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 350 g Annas basmix
  • 50 g chokladknappar*
  • 20 torkade hallon

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Vispa smör, socker, salt och saffran till en fluffig smet.
  • Tillsätt grädden och vispa på hög hastighet tills det precis går ihop.
  • Blanda i basmixen blandat med bakpulver med en slickepott.
  • Forma ca 42 bollar och lägg på ett fat i kylen i minst 30 minuter.
  • Ta ut bollarna och lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 200 grader.
  • Strö ut choklad och hallonbitar på kakorna medan de är varma och låt dem sedan svalna på plåtarna.
Print Recipe