Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Semlor

Glutenfria och snabba semlor
De här fluffiga semmelbullarna jäser bara en gång och är riktigt enkla att baka! Receptet är både glutenfritt, äggfritt, mjölkfritt och utan tillsatt socker om du väljer växtbaserad mjölk samt mjölkfritt smör och sockerfri sirap.
Cuisine Annas Basmix
Cook Time 1 hour 30 minutes
Servings 9
Author Anna Winér

Ingredients

  • 30 g färsk blå jäst
  • 60 g smör*
  • 3 dl mjölk*
  • 0,5 dl sirap*
  • 1 msk psylliumhusk
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk hjorthornssalt
  • 350 g Annas basmix

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Smula ner jästen i en degbunke.
  • Värm smör, mjölk och sirap till 37 grader. Häll vätskan över jästen och rör tills den löst sig.
  • Blanda de torra ingredienserna i en skål innan du tillsätter dem i vätskan.
  • Arbeta degen med degkrokar i minst 5 minuter.
  • Forma degen till 9 släta bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Täck med plastfolie och bakduk och låt jäsa i minst 1 timme.
  • Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i ca 8-10 minuter. Låt kallna på galler under bakduk.
Print Recipe