Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Alltid Aktiv

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Yoghurtplättar

Fluffiga glutenfria plättar
Tjocka och mumsiga plättar är alltid uppskattat! De här godingarna gör du snabbt och enkelt på bara 4 ingredienser. De är dessutom både glutenfria, äggfria och utan tillsatt socker. Välj även växtbaserad yoghurt för mjölkfria och veganska plättar.
Cuisine Annas Mellismix
Cook Time 20 minutes
Servings 1 sats
Author Anna Winér

Ingredients

  • 350 g Annas mellismix
  • 0,75 dl olja
  • 3 dl yoghurt*
  • 1,5 dl socker*
  • smör* (till stekning)

*Välj växtbaserade, sockerfria eller klassiska ingredienser efter behov.

Instructions

  • Rör samman ingredienserna till en slät och riktigt tjock smet.
  • Klicka upp och platta ut smeten till små plättar i en stekpanna på medelvärme. Använder du en teflonpanna behövs inget matfett men i gjutjärn kan det behövas.
  • Grädda i några minuter tills plättarna har fått fin färg på undersidan. Vänd dem sedan om och stek några minuter till.
  • Vänd eventuellt de färdiga plättarna i socker eller kanel.
Print Recipe